Tunnistusmoduulin päivitys terminaalin avulla

Tunnistusmoduulien päivitys terminaalissa

Jos haluat päivittää kaikki tuotemoduulit terminaali-ikkunasta, suorita seuraava komento:

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd -u

Päivitä ja peruuta muutokset terminaalin kautta

Valinnat - lyhyt muoto

Valinnat - pitkä muoto

Kuvaus

-u

--update

Päivitä moduulit

-c

--cancel

Peruuta moduulien lataus

-e

--resume

Poistaa päivitysten eston

-r

--rollback=VALUE

Palaa tarkistinmoduulin vanhimpaan vedokseen ja estää kaikki päivitykset ARVOksi asetun tuntimäärän mukaan.

-l

--list-modules

Näytä tuotemoduulien luettelo

--check-app-update

Tarkista uuden tuoteversion saatavuus repository-arkistosta

--download-app-update

Lataa uusi tuoteversio, jos saatavilla

--perform-app-update

Lataa ja asenna uusi tuoteversio, jos saatavilla

--accept-license

Hyväksy käyttöoikeusmuutokset

important

upd-rajoitus

upd-Apuohjelmaa ei voi käyttää tuotekokoonpanon muutosten tekemiseen.

example

Jos haluat lopettaa päivitykset 48 tunniksi ja palata skannerimoduulin vanhimpaan vedokseen, suorita seuraava komento pääkäyttäjän oikeudet omaavana käyttäjänä:

sudo /opt/eset/efs/bin/upd --rollback=48

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd --rollback=48

Jos haluat jatkaa tarkistusmoduulin automaattisia päivityksiä, suorita seuraava komento pääkäyttäjän oikeudet omaavana käyttäjänä:

sudo /opt/eset/efs/bin/upd --resume

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd --rollback=48

Jos haluat päivittää peilipalvelimesta, joka on IP-osoitteessa "192.168.1.2" ja portissa "2221", suorita seuraava komento pääkäyttäjän oikeudet omaavana käyttäjänä:

sudo /opt/eset/efs/bin/upd --update --server=192.168.1.2:2221

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd --rollback=48