Lokitiedostot

Lokin sisältö

Lokin sisältö määrittää lokitiedostojen yksityiskohtaisuuden tason.

Kriittiset varoitukset – Sisältää vain kriittiset virheet (esimerkiksi: Virustentorjunnan käynnistäminen epäonnistui).

Virheet – Kirjaa virheet, kuten Virhe tiedostojen lataamisessa kriittisten varoitusten lisäksi

Varoitukset – Kirjaa vakavat virheet ja varoitusviestit.

Informatiiviset – Kirjaa informatiiviset viestit, kuten onnistuneen päivityksen viestit sekä kaikki yllä olevat merkinnät.

VianmääritystiedotNäyttää tiedot, jota tarvitaan ohjelman ja kaikkien yllä olevien merkintöjen hienosäätämiseen.

Lokitiedostojen puhdistus

Poista automaattisesti yli (päivää) vanhemmat tietueet – Määritettyä päivissä ilmoitettua ikää vanhemmat lokimerkinnät poistetaan automaattisesti.

Lokitiedostojen optimointi

Optimoi lokitiedostot automaattisesti – Kun tämä on käytössä, lokitiedostot eheytetään automaattisesti, jos pirstoutumisprosentti on suurempi kuin Jos käyttämättömien tietueiden määrä ylittää (%) -kentässä määritetty arvo. Kaikki tyhjät lokimerkinnät poistetaan suorituskyvyn ja lokin käsittelynopeuden parantamiseksi. Voit nähdä tämän parannuksen, kun lokit sisältävät paljon merkintöjä.