Teknisk support

Kontakt teknisk support

Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem, kan du bruge denne formular, der findes på ESETs websted, til hurtigt at kontakte ESETs tekniske supportafdeling.

Få oplysninger til teknisk support

For at sikre en hurtig og vellykket løsning af dit problem anbefaler vi følgende, når du opretter en supportbillet:

Medtag oplysninger såsom licensoplysninger, produktnavn, produktversion og operativsystem.

Beskriv dit problem i detaljer.

Vedhæft skærmbilleder eller en video, der viser dit problem.

Vedhæft logfiler fra ESET LogCollector.

ESET LogCollector

ESET LogColletor opretter logfiler med vigtige oplysninger, der kan hjælpe supportafdelingen og udviklerne med at identificere de problemer, du stødte på under brugen af ESET Endpoint Antivirus for macOS.

Du kan finde mere detaljerede oplysninger i artiklen ESET LogCollector i ESETs vidensbase. Artiklen er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Sådan oprettes logfiler med ESET LogCollector:

1.Overført ESET LogCollector

2.Åbn filen eset_logcollector.dmg, og kør derefter appen LogCollector.

3.Følg instruktionerne på skærmen for at oprette logfiler.

important

Tips til brug af ESET LogCollector

Hvis du vil oprette mere detaljerede logfiler til ESET-support, skal du klikke på tandhjulsikonet i afsnittet Replikering for at åbne avancerede indstillinger.

Start ikke replikeringen, før du er klar til at genskabe problemet og de trin, der førte til det.

Når logfilerne er oprettet, kan du finde dem på dit skrivebord som customer_info.zip. Vedhæft denne fil til din supportanmodning.