Logfiler

Logregler

Logføringsomfang definerer det detaljeniveau, logfilerne indeholder.

Kritiske advarsler – indeholder kun kritiske fejl (f.eks.: Kunne ikke starte antivirusbeskyttelse)

Fejl – registrerer fejl som f.eks. fejl under download af fil ud over kritiske advarsler.

Advarsler – Registrerer kritiske fejl og advarsler.

Informative posterv – Registrerer informative meddelelser, herunder meddelelser om vellykkede opdateringer samt alle poster ovenfor.

Diagnosticeringspostermedtag oplysninger, der er nødvendige for at finjustere programmet og alle poster ovenfor.

Rengøring af logfiler

Slet automatisk poster, der er ældre end (dage) – logposter, der er ældre end det angivne antal dage, slettes automatisk.

Optimering af logfiler

Optimer logfiler automatisk – når indstillingen er aktiveret, defragmenteres logfilerne automatisk, hvis fragmenteringsprocenten er højere end den værdi, der er angivet i feltet Hvis antallet af ikke-anvendte poster overstiger (%). Alle tomme logposter fjernes for at forbedre ydeevnen og logbehandlingshastigheden. Du kan se denne forbedring, når logfilerne indeholder et stort antal poster.