ESET Endpoint Antivirus for macOS

ESET Endpoint Antivirus for macOS 6 edustaa uutta lähestymistapaa integroituun tietokoneen suojaukseen. ThreatSense®-tarkistusmoduulin uusin versio tarjoaa nopeutta ja tarkkuutta ja pitää tietokoneesi turvattuna. Tuloksena on älykäs järjestelmä, joka suojaa tietokonetta hyökkäyksiltä ja haittaohjelmilta tauotta.

ESET Endpoint Antivirus for macOS 6 on täydellinen tietoturvaratkaisu. Se on tulos pitkäaikaisista pyrkimyksistämme yhdistää maksimaalinen suojaus ja minimaalinen järjestelmän kuormitus. Tekoälyyn perustuvat älykkäät tekniikat ehkäisevät proaktiivisesti virusten, vakoiluohjelmien, troijalaisten, matojen, mainosohjelmien, rootkit-ohjelmien ja muiden Internet-pohjaisten hyökkäysten pääsyä koneeseen heikentämättä järjestelmän suorituskykyä tai häiritsemättä tietokoneen käyttöä.

Tämä tuote on suunniteltu ensisijaisesti pien-/suuryritysympäristöissä käytettäviin työasemiin. Sitä voidaan käyttää yhdessä ESET PROTECT -ratkaisun (aiemmin ESET Security Management Center) kanssa, asiakastyöasemia voidaan hallita vaivattomasti niiden määrästä riippumatta, käytäntöjä ja sääntöjä voidaan ottaa käyttöön, tunnistuksia voidaan valvoa ja mistä tahansa verkossa olevasta tietokoneesta voidaan hallita muutoksia etänä.