Logga in på ESET Business Account

Säkerhetsadministratörskontot är ett konto som skapas på ESET Business Accountr-portalen med din e-postadress och ditt lösenord som kan visa alla sätesauktoriseringar. Med ett säkerhetsadministratörskonto kan du hantera flera licenser. Om du inte har ett säkerhetsadministratörskonto klickar du på Skapa konto för att omdirigeras till ESET Business Account-portalen där du kan registrera dig med dina uppgifter.

Om du har glömt lösenordet klickar du på Jag har glömt lösenordet för att omdirigeras till ESET Business Account-portalen. Ange din e-postadress och bekräfta genom att klicka på Logga in. Därefter får du ett meddelande med anvisningar om hur du återställer lösenordet.