Interaktive varsler

important

Er du ute etter informasjon om vanlige varsler og meldinger?

• Oppdateringsinformasjon er ikke enhetlig

I delen Interaktive varsler under Varsler kan du konfigurere hvordan deteksjoner som krever en avgjørelse fra brukeren (f.eks. potensielle phishing-nettsteder), håndteres av ESET Endpoint Antivirus.

CONFIG_ALERT

Interaktive varsler

Interaktive varselvinduer vises hvis en deteksjon blir funnet, eller hvis brukermedvirkning er nødvendig.

Vis interaktive varsler

• For uadministrerte brukere anbefaler vi å beholde standardoppsettet for dette alternativet (aktivert).
  • For administrerte brukere, hold dette oppsettet aktivert, og velg en forhåndsdefinert handling for brukere på Liste over interaktive varsler.

Deaktivering av Vis interaktive varsler skjuler alle varselvinduer samt dialogbokser i nettleseren. En forhåndsdefinert standardhandling blir automatisk valgt (for eksempel blir «potensielt phishing-nettsted» blokkert).

Meldingsbokser

Hvis du vil lukke popup-vinduer automatisk etter en bestemt tid, velger du alternativet Lukk meldingsvinduer automatisk. Hvis vinduet ikke lukkes manuelt, lukkes varselvinduet automatisk når den angitte tidsperioden utløper.

Bekreftelsesmeldinger – viser en liste med bekreftelsesmeldinger som du kan velge å vise eller ikke vise.