ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Bekreftelsesmeldinger

For å justere bekreftelsesmeldinger, gå til Brukergrensesnitt > Varsler og meldingsbokser > Bekreftelsesmeldinger i Avansert oppsett-treet for ESET Endpoint Antivirus, og klikk på Rediger.

CONFIG_CONFIRMATION_MESSAGES

Dette dialogvinduet viser bekreftelsesmeldinger som ESET Endpoint Antivirus vil vise før en handling utføres. Merk av eller fjern markeringen i avmerkingsboksen ved siden av hver bekreftelsesmelding for å tillate eller deaktivere den.

Finn ut mer om en bestemt funksjon relatert til bekreftelsesmeldinger: