Internet ja sähköposti

Internet- ja sähköpostimääritykset ovat osiossa Asetukset > Internet ja sähköposti. Tässä voidaan säätää ohjelman asetuksia tarkemmin.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Internet-yhteyksien muodostaminen kuuluu henkilökohtaisen tietokoneen vakio-ominaisuuksiin. Valitettavasti Internetistä on tullut merkittävin haitallisen koodin levittämismenetelmä. Tästä syystä on tärkeää, että Internetin käytön suojaus määritetään huolellisesti.

Sähköpostisovelluksen suojaus mahdollistaa POP3(S)- ja IMAP(S)-protokollien välityksellä vastaanotetun sähköpostiliikenteen tarkkailun. Sähköpostilaajennuksen avulla ESET Endpoint Antivirus voi tarkkailla kaikkea sähköpostiliikennettä.

Tietojenkalastelusuojaus on toinen suojakerros, joka tarjoaa paremman suojan laittomia web-sivuja vastaan, jotka yrittävät hankkia salasanoja ja muita arkaluontoisia tietoja. Tietojenkalastelusuojaukseen pääsee Asetukset-ruudusta joka on Internet ja sähköposti -osion alla. Katso lisätietoja osiosta Tietojenkalastelusuojaus.

Internetin, sähköpostin ja tietojenkalastelun suojausmoduulin voi poistaa käytöstä tilapäisesti valitsemalla MODULE_ENABLED.