Sähköpostisovelluksen suojaus

Integrointi ESET Endpoint Antivirus sähköpostiohjelmasi kanssa lisää aktiivisen suojauksen tasoa sähköpostiviestien haitallista koodia vastaan. Jos sähköpostisovelluksesi on tuettu, integroinnin voi ottaa käyttöön ESET Endpoint Antivirusssä. Kun sähköpostisovellusten integrointi on tehty, ohjelman ESET Endpoint Antivirus työkalurivi lisätään suoraan sähköpostisovellukseen, mikä tehostaa sähköpostin suojausta. Integrointiasetukset ovat kohdassa Lisäasetukset (F5) > Internet ja sähköposti > Sähköpostisovelluksen suojaus > Sähköpostisovellukset.

CONFIG_MAIL_MISC

Tarkistettava sähköpostiviesti

Ota käyttöön sähköpostisuojaus sovelluksen lisäosilla – Kun tämä asetus on poistettu käytöstä, sähköpostisovelluksen lisäosien suojaus ei ole käytössä.

Vastaanotettu sähköposti – Jos käytössä, tarkistaa vastaanotetut sähköpostiviestit.

Lähetetty sähköposti – Jos käytössä, tarkistaa lähetetyt sähköpostiviestit.

Luettu sähköposti – Jos käytössä, tarkistaa luetut sähköpostiviestit.

note

Ota käyttöön sähköpostisuojaus sovelluksen lisäosilla -asetus kannattaa pitää käytössä.Vaikka integrointi ei ole käytössä tai vaikka se ei toimisi, Protokollasuodatus (IMAP/IMAPS ja POP3/POP3S) suojaa sähköpostiliikennettä edelleen.

Tartunnan saaneelle sähköpostille tehtävät toimenpiteet

Puhdista – Ohjelma tunnistaa viruksen tartuttamat liitetiedostot, mutta se ei suorita toimenpiteitä.

Poista sähköposti – Ohjelma ilmoittaa käyttäjälle tartunnasta ja poistaa viestin.

Siirrä sähköposti poistettujen kohteiden kansioon – Tartunnan saaneet sähköpostit siirretään automaattisesti Poistetut kohteet -kansioon.

Siirrä sähköposti kansioon (oletustoiminto) – Tartunnan saaneet sähköpostit siirretään automaattisesti määrättyyn kansioon.

Kansio – Määritä mukautettu kansio, johon tartunnan saaneet sähköpostit siirretään.

Toista tarkistus päivityksen jälkeen – Jos käytössä, tarkistaa tartunnan saaneet sähköpostiviestit uudelleen tunnistusohjelman päivittämisen jälkeen.

Hyväksy muiden moduulien tarkistustulokset – Antaa sähköpostisuojausmoduulin käyttää toisista suojausmoduuleista saatuja tarkistustuloksia uuden tarkistuksen sijaan.