Systemfältsikonen

Vissa av de viktigaste inställningsalternativen och funktionerna är åtkomliga genom att du högerklickar på systemfältsikonen TRAY_ICON.

note

För att komma åt systemfältsets ikonmeny, se till att startläget för Element i användargränssnitt är inställt på Fullt.

MENU

Pausa skydd – visar bekräftelsedialogrutan som inaktiverar detekteringsmotorn, som skyddar mot angrepp genom att kontrollera filer samt webb- och e-postkommunikation.

Rullgardinsmenyn Tidsintervall visar den tidsperiod som skyddet är inaktiverat.

MENU_DISABLE

Avancerade inställningar – välj detta alternativ för att öppna trädet Avancerade inställningar. Du kan även komma åt Avancerade inställningar genom att trycka på F5 eller öppna Inställningar > Avancerade inställningar.

Loggfilerloggfilerna innehåller information om viktiga programhändelser som har inträffat och ger en översikt över detekteringar.

Öppna ESET Endpoint Antivirus – öppnar huvudfönstret för ESET Endpoint Antivirus-programmet från fältikonen.

Återställ fönsterlayout – återställer ESET Endpoint Antivirus-fönsterlayouten till standardstorlek och standardplacering på bildskärmen.

Söker efter uppdateringar – börjar uppdatera programmodulerna för att säkerställa skyddet mot skadlig kod.

Om – ger systeminformation och visar den installerade versionen av ESET Endpoint Antivirus och de installerade programmodulerna samt licensens utgångsdatum. Nederst på sidan finns information om operativsystem och systemresurser.