Kontextmeny

Kontextmenyn visas när du högerklickar på ett objekt (en fil). På menyn listas alla åtgärder som kan utföras på ett objekt.

Det går att integrera kontrollelementen i ESET Endpoint Antivirus i kontextmenyn. Inställningsalternativen för funktionen finns i trädet Avancerade inställningar, under Användargränssnitt > Element i användargränssnitt.

Integrera i kontextmenyn – integrera kontrollelementen i ESET Endpoint Antivirus i kontextmenyn.

HLPTOOLS_CLOUD_CHECK