Varnings- och meddelanderutor

important

Letar du efter information om vanliga varningar och meddelanden?

Hot upptäckt

Adressen har blockerats

Produkten inte aktiverad

Uppdatering tillgänglig

Uppdateringsinformationen är inte konsekvent

Felsöka meddelandet Moduluppdateringen misslyckades

'Filen är skadad' eller 'Det gick inte att byta namn på filen'

Webbplatscertifikatet har återkallats

Nätverkshot blockerat

I avsnittet Varnings- och meddelanderutor under Användargränssnitt kan du konfigurera hur detekteringar ska hanteras av ESET Endpoint Antivirus när ett beslut behöver fattas av användaren (till exempel potentiella nätfiskeplatser).

CONFIG_ALERT

Interaktiva varningar

Interaktiva varningsfönster visas om en detektering hittas eller om användaren måste ingripa.

Visa interaktiva varningar

ESET Endpoint Antivirus version 7.2 och senare:

För ohanterade användare rekommenderar vi att alternativets standardinställning behålls (aktiverat).

För hanterade användare låter du inställningen vara aktiverad och väljer en fördefinierad åtgärd för användare i listan över interaktiva varningar.

Om Visa interaktiva varningar inaktiveras döljs alla varningsfönster och dialogrutor i webbläsaren. En fördefinierad standardåtgärd väljs automatiskt (till exempel att en potentiell nätfiskeplats blockeras).

ESET Endpoint Antivirus version 7.1 och tidigare:

Namnet på den här inställningen är Visa varningar och det går inte att anpassa fördefinierade åtgärder för specifika interaktiva varningsfönster.

Meddelanden på skrivbordet

Meddelanden på skrivbordet och tipsbubblor är bara informativa och kräver ingen åtgärd från användaren. Avsnittet Meddelanden på skrivbordet har flyttats till Verktyg > Meddelanden i Avancerade inställningar (version 7.1 och senare).

Meddelanderutor

Vill du att popup-fönster stängs automatiskt efter en viss tid, markera Stäng meddelanderutor automatiskt. Stänger användaren inte själv varnings- och meddelandefönster, stängs de automatiskt efter den angivna tiden.

Bekräftelsemeddelande – visar en lista med bekräftelsemeddelanden du kan välja att visa eller inte visa.