Delt lokal hurtigbuffer

Delt lokal hurtigbuffer kan øke ytelsen i isolerte miljøer (f.eks. virtuelle maskiner) ved å eliminere duplikatskanning på nettverket. Dette sikrer at hver fil kun skannes én gang og lagres i den delte hurtigbufferen.

ESET Shared Local Cache må installeres og konfigureres først.

Last ned ESET Shared Local Cache.

Se elektronisk hjelp for ESET Shared Local Cache for mer informasjon.

Slå på Hurtigbufferalternativ-bryteren for å lagre informasjon om skanninger av filer og mapper på nettverket i ESET Shared Local Cache. Hvis du utfører en ny skanning, søker ESET Endpoint Antivirus etter skannede filer i ESET Shared Local Cache. Hvis filene samsvarer, blir de utelatt fra skanningen.

Oppsettet av Hurtigbufferserveren inneholder følgende:

Vertsnavn – vertsnavnet eller IP-adressen til datamaskinen der ESET Shared Local Cache befinner seg.

Port – portnummeret som brukes for kommunikasjon (det samme som ble angitt i ESET Shared Local Cache).

Passord – Angi passordet for ESET Shared Local Cache om nødvendig.