Εγκατάσταση (.exe)

Μόλις φορτώσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης .exe , ο οδηγός εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει στη διεργασία εγκατάστασης.


important

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εγκατεστημένα άλλα προγράμματα antivirus στον υπολογιστή σας. Εάν υπάρχουν δύο ή περισσότερες λύσεις antivirus εγκατεστημένες σε έναν υπολογιστή, ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη η μία με την άλλη. Συνιστούμε να καταργήσετε την εγκατάσταση κάθε άλλου προγράμματος antivirus από τον υπολογιστή σας. Ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης της ESET για μια λίστα με εργαλεία απεγκατάστασης γνωστών προγραμμάτων antivirus (διαθέσιμη στα αγγλικά και σε διάφορες άλλες γλώσσες).

INSTALLATION_WELCOME

1.Διαβάστε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη και κάντε κλικ στο στοιχείο Αποδέχομαι, για να επιβεβαιώσετε ότι αποδέχεστε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη. Κάντε κλικ στο στοιχείο Επόμενο αφού αποδεχτείτε τους όρους, για να συνεχίσετε την εγκατάσταση.

INSTALLATION_EULA

2.Επιλέξτε εάν θα ενεργοποιήσετε το σύστημα σχολίων του ESET LiveGrid®. Το ESET LiveGrid® εξασφαλίζει ότι η ESET ενημερώνεται αμέσως και συνεχώς σχετικά με νέες απειλές, προκειμένου να προστατεύει τους πελάτες της. Το σύστημα σάς επιτρέπει να υποβάλετε νέες απειλές στο Εργαστήριο ιών της ESET, όπου υποβάλλονται σε ανάλυση και επεξεργασία και προστίθενται στο μηχανισμό ανίχνευσης.

3.Το επόμενο βήμα της διεργασίας εγκατάστασης είναι να διαμορφώσετε την ανίχνευση ενδεχομένως ανεπιθύμητων εφαρμογών. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Ενδεχομένως ανεπιθύμητες εφαρμογές.

4.Το τελικό βήμα είναι να επιβεβαιώσετε την εγκατάσταση κάνοντας κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το ESET Endpoint Antivirus σε έναν συγκεκριμένο φάκελο κάνοντας κλικ στο στοιχείο Αλλαγή φακέλου εγκατάστασης. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε το ESET Endpoint Antivirus.

INSTALLATION_THREATSENSE_NET