ESET Endpoint Antivirus 7

Az ESET Endpoint Antivirus 7 egy újszerű megoldást jelentő integrált biztonsági programcsomag. A ThreatSense® keresőmotor legújabb verziója gyorsan és megbízhatóan védi számítógépét. Az eredmény egy olyan intelligens rendszer, amely szünet nélkül figyeli a számítógépet veszélyeztető támadási kísérleteket és kártevő szoftvereket.

Az ESET Endpoint Antivirus 7 teljes körű biztonsági megoldás, mely a hosszú távú fejlesztések eredményeként minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. A korszerű technológia a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes proaktív módon kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más internetes károkozók támadását anélkül, hogy a rendszer teljesítményét visszafogná.

Az ESET Endpoint Antivirus 7 elsősorban kisvállalati környezetben működő munkaállomásokhoz készült.

Az ESET Endpoint Antivirus használata önállóan című szakaszban található súgótémakörök a könnyebb eligazodás érdekében több fejezetből és alfejezetből állnak, például a Letöltés, a Telepítés és az Aktiválás című fejezetből.

Az ESET Endpoint Antivirus az ESET Security Management Center szoftverrel együtt lehetővé teszi vállalati környezetben bármennyi munkaállomás egyszerű kezelését, házirendek és szabályok alkalmazását, kártevők figyelését és ügyfelek távoli konfigurálását bármely hálózati számítógépről.

A Gyakori kérdések című fejezet a leggyakoribb kérdések és problémák közül tekint át néhányat.


Szolgáltatások és előnyök

Újratervezett felhasználói felület

Ennek a verziónak a felhasználói felülete újra lett tervezve, és egyszerűsödött a használhatósági tesztek eredménye alapján. A felhasználói felület szövegei és értesítései alapos ellenőrzésen estek át, és a felület már a jobbról balra író nyelveket (például héber és arab) is támogatja. Az online súgó az ESET Endpoint Antivirus termék része lett, és dinamikusan frissített támogatási tartalommal áll rendelkezésre.

Vírus- és kémprogramvédelem

Proaktív módon felismeri az ismert és a még ismeretlen vírusokat, férgeket, trójaiakat, rootkiteket, és megtisztítja az érintett fájlokat. A kiterjesztett heurisztikai észlelés korábban soha nem látott kártevőket észlel, így védelmet nyújt az ismeretlen fenyegetésekkel szemben, és még azt megelőzően semlegesíti azokat, hogy bármilyen kárt okozhatnának. A webhozzáférés-védelem és az adathalászat elleni védelem figyeli a böngészők és a távoli szerverek közötti kommunikációt (az SSL-t is beleértve). Az e-mail védelem a POP3(S) és az IMAP(S) protokollon keresztül folytatott e-mailes kommunikáció felügyeletét biztosítja.

Rendszeres frissítések

A keresőmotor (korábbi nevén „vírusdefiníciós adatbázis”) és a programmodulok rendszeres frissítésével biztosítható a legjobban a számítógép legmagasabb fokú védelme.

ESET LiveGrid®
(Felhőalapú megbízhatóság)

A futó folyamatok és fájlok megbízhatóságát közvetlenül az ESET Endpoint Antivirus alkalmazásból ellenőrizheti.

Távoli felügyelet

Az ESET Security Management Center lehetővé teszi, hogy egyetlen központi helyről felügyeljen ESET-termékeket munkaállomásokon, szervereken és mobileszközön hálózati környezetben. Az ESET Security Management Center Webkonzol (ESMC Webkonzol) segítségével ESET-megoldásokat telepíthet, feladatokat kezelhet, biztonsági irányelveket érvényesíthet, felügyelheti a rendszerállapotot, és gyorsan reagálhat a távoli számítógépeken fellépő problémákra és fertőzésekre.

Hálózati támadások elleni védelem

Elemzi a hálózati forgalom tartalmát, és védelmet biztosít a hálózati támadásokkal szemben. Minden károsnak számító adatforgalmat letilt.

Webfelügyelet (csak az ESET Endpoint Security esetén)

A Webfelügyelet lehetővé teszi az esetlegesen nem kívánt tartalmú weboldalak letiltását. Ezenkívül a munkáltatók vagy a rendszergazdák több, mint 27 előre definiált webhely-kategória és több, mint 140 alkategória elérését is megtilthatják.