Version 7 uudet ominaisuudet

ESET Endpoint Antivirus 7 on julkaistu ja se on ladattavissa.

Tuotteen ESET Endpoint Antivirus 7.0 uudet ominaisuudet

Graafisen käyttöliittymän uusi rakenne.

Vetämis- ja pudotustarkistus – Voit tarkistaa tiedoston tai kansion manuaalisesti siirtämällä tiedoston tai kansion merkitylle alueelle.

Verkkohyökkäyssuojaus on nyt käytettävissä ESET Endpoint Antivirus -ohjelmassa. Lisätietoja on kohdassa Verkkohyökkäysten suojaus.

Pikalinkin voi poistaa käytöstä ESET Security Management Center-käytännön suojaustilassa.

Laitehallinnan säännöt voidaan ottaa nyt käyttöön tietylle ajanjaksolle. Lisätietoja on kohdassa Aikapaikat.

Tuotteen ESET Endpoint Antivirus 7.1 uudet ominaisuudet

Uudentyyppinen kirjaaminen – Kehittynyt kirjaaminen on nyt käytettävissä. Lisätietoja on tarkastuslokeissa.

Tuotteen ESET Endpoint Antivirus 7.2 uudet ominaisuudet

Kehittynyt koneoppiminen on suojauskerros, joka parantaa tunnistusta koneoppimisen perusteella. Lisätietoja tästä suojaustyypistä on sanastossa. Tunnistusohjelman asetuksissa ei ole enää ON/OFF-kytkimiä, kuten versiossa 7.1 ja sitä aiemmissa. ON/OFF-painikkeet on korvattu neljällä kynnyksellä: ”Aggressiivinen", ”Tasapainoinen", ”Varovainen" ja ”Ei käytössä".

Latvian kieli lisätty.

Muutoksia poikkeuksiin. Suorituskykypoikkeukset mahdollistavat tiedostojen ja kansioiden ohittamisen tarkistuksesta. Tunnistuspoikkeuksilla voit ohittaa kohteita puhdistuksesta tunnistuksen nimellä, polulla tai hajautusarvolla.

Uusi HIPS-ohjelmamoduuli sisältää perusteellisen toiminnan tarkistuksen, joka analysoi kaikkien tietokoneessa käynnissä olevien ohjelmien toimintaa ja varoittaa, jos prosessin toiminta on haitallista. Lisätietoja HIPS:stä on ohjesivuillamme.

Määritettävät vuorovaikutteiset hälytykset mahdollistavat niiden toiminnan säätämisen (voit esimerkiksi piilottaa ”Uudelleenkäynnistystä suositellaan" -hälytyksen päätelaitekoneissa).

Tuotteen ESET Endpoint Antivirus 7.3 uudet ominaisuudet

Tässä julkaisussa on erilaisia virheenkorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Lisätietoja ja näyttökuvia tuotteen ESET Endpoint Antivirus uusista ominaisuuksista on seuraavassa ESET-tietopankin artikkelissa:

Mitä uusia ominaisuuksia ESET Endpoint Antivirus 7:ssä on?