Installation (.exe)

När du har startat .exe-installationsfilen tar installationsguiden dig igenom installationen.

important

Kontrollera att inga andra antivirusprogram är installerade på datorn. Om två eller fler antiviruslösningar är installera på en dator kan de komma i konflikt med varandra. Det rekommenderas att du avinstallerar alla andra antivirusprogram på datorn. Se vår artikel i kunskapsbasen för en lista med avinstallationsverktyg för vanliga antivirusprogram (finns på engelska och flera andra språk).

INSTALLATION_WELCOME

1. Välj dina inställningar för följande funktioner, läs licensavtalet för slutanvändare och sekretesspolicyn och klicka på Fortsätt eller klicka på Tillåt alla och fortsätt om du vill aktivera alla funktioner:

note

Genom att klicka på Fortsätt eller Tillåt alla och fortsätt godkänner du licensavtalet för slutanvändare och bekräftar sekretesspolicyn. Du kan installera ESET Endpoint Antivirus i en viss mapp genom att klicka på Ändra installationsmapp.

INSTALLATION_EULA

1. När installationen är slutförd ombeds du aktivera ESET Endpoint Antivirus.