Vanliga frågor

Det här kapitlet innehåller en del ofta förekommande frågor och problem som uppkommer. Klicka på en ämnesrubrik om du vill få information om hur du kan lösa ett problem:

Om ditt problem inte finns på listan med hjälpsidor ovan, försök att söka med nyckelord eller en fras som beskriver ditt problem på hjälpsidorna för ESET Endpoint Antivirus.

Om du inte hittar någon lösning på problemet på hjälpsidorna besöker du ESET kunskapsbas, där det finns svar på de flesta vanliga frågor.

Om det behövs kan du kontakta det tekniska supportcentret online med dina frågor eller problem. Länken till vårt kontaktformulär på webben finns i fönstret Hjälp och support i huvudprogramfönstret.