ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

ESET Endpoint Antivirus

ESET Endpoint Antivirus predstavlja novi pristup potpuno integrisanoj bezbednosti računara. Najnovija verzija ESET LiveGrid® mašine za skeniranje koristi brzinu i preciznost da zaštiti vaš računar. Rezultat je inteligentan sistem koji je uvek u pripravnosti radi zaštite računara od napada i zlonamernog softvera.

ESET Endpoint Antivirus je kompletno bezbednosno rešenje proizvedeno tokom dugoročnog napora da se kombinuju maksimalna zaštita i minimalno opterećenje sistema. Napredne tehnologije, zasnovane na veštačkoj inteligenciji, sposobne su da proaktivno uklanjaju infiltracije virusa, spajvera, trojanaca, crva, advera, rutkitova i drugih Internet napada, a da pri tom ne umanjuju performanse sistema i ne ometaju rad računara.

Program ESET Endpoint Antivirus je prvenstveno predviđen za korišćenje na radnim stanicama u poslovnom okruženju.

U odeljku Instalacija možete da pronađete teme pomoći podeljene u nekoliko poglavlja i potpoglavlja radi bolje orijentacije i konteksta, uključujući Preuzimanje, Instalacija i Aktivacija.

Kada se ESET Endpoint Antivirus koristi sa uslugom ESET PROTECT On-Prem u poslovnom okruženju, to vam omogućava da lako upravljate većim brojem radnih stanica klijenta, primenjujete polise i pravila, nadgledate otkrivanje pretnji i daljinski konfigurišete klijente sa bilo kog računara na mreži.

Poglavlje Česta pitanja pokriva neka od najčešćih pitanja i pronađene probleme.


Funkcije i prednosti

Izmenjen korisnički interfejs

Korisnički interfejs u ovoj verziji je značajno izmenjen i uprošćen, na osnovu rezultata testiranja mogućnosti korišćenja. Sav tekst i obaveštenja u okviru grafičkog korisničkog interfejsa su pažljivo pregledana i interfejs sada podržava i jezike koji se pišu s desna na levo, kao što su hebrejski i arapski. Pomoć na mreži je sada integrisana u program ESET Endpoint Antivirus i pruža dinamički ažuriran sadržaj podrške.

Tamni režim

Proširenje koje vam omogućava da brzo prebacite ekran na tamnu temu. Možete da izaberete željenu temu u okviru opcije Elementi korisničkog interfejsa.

Antivirus i antispajver

Proaktivno otkriva i čisti poznatije i nepoznate viruse, crve, trojance i rutkitove. Napredna heuristika otkriva čak i nikad ranije viđene malvere i na taj način vas štiti od nepoznatih pretnji i neutrališe ih pre nego što mogu da naprave štetu. Zaštita pristupa Vebu i Anti-Phishing funkcionišu tako što nadgledaju komunikaciju između Veb pregledača i udaljenih servera (uključujući SSL). Zaštita klijenta e-pošte obezbeđuje kontrolu nad komunikacijom putem e-pošte primljene preko POP3(S) i IMAP(S) protokola.

Redovno ažuriranje

Redovno ažuriranje mašine za otkrivanje (prethodno nazvane „baza virusnih definicija“) i modula programa je najbolji način da se osigura maksimalni nivo zaštite računara.

ESET LiveGrid®
(Cloud-pokretana reputacija)

Možete da proverite reputaciju pokrenutih procesa i datoteka direktno iz modula ESET Endpoint Antivirus.

Daljinsko upravljanje

ESET PROTECT On-Prem vam omogućava da sa jedne centralne lokacije upravljate ESET proizvodima na radnim stanicama, serverima i mobilnim uređajima u umreženom okruženju. Pomoću ESET PROTECT On-Prem veb konzole (ESET PROTECT On-Prem veb konzola) možete da pokrećete ESET rešenja, upravljate zadacima, primenjujete polise za bezbednost, nadgledate status sistema i brzo reagujete na probleme ili pretnje na udaljenim računarima.

Zaštita od mrežnih napada

Analizira sadržaj mrežnog saobraćaja i štiti od mrežnih napada. Svaki saobraćaj koji se smatra štetnim se blokira.

Veb kontrola (samo ESET Endpoint Security)

Veb kontrola omogućava da blokirate veb stranice koje možda sadrže potencijalno uvredljivi sadržaj. Pored toga, poslodavci ili administratori sistema mogu da zabrane pristup za više od 27 unapred definisanih kategorija veb lokacija i preko 140 potkategorija.