Installasjon

Det er flere metoder for ESET Endpoint Antivirus-installasjon på en klientarbeidsstasjon, med mindre du distribuererESET Endpoint Antivirus eksternt til klientarbeidsstasjoner via ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT.

note

Du kan oppgradere fra ESET Endpoint Antivirus til ESET Endpoint Security ved å kjøre ESET Endpoint Security-installasjonsprogrammet med ESET Endpoint Antivirus allerede installert. Du må imidlertid installere samme eller nyere versjon.

Metoder

Formål

Nedlastingskobling

Installasjonen med ESET AV Remover

Verktøyet ESET AV Remover hjelper deg med å fjerne nesten all virusbeskyttelsesprogramvare som er installert på systemet ditt før installasjonen.

Last ned 64-biters
Last ned 32-biters

*** Installasjon (.exe)

Installasjonsprosess uten ESET AV Remover.

Last ned 64-biters
Last ned 32-biters

Installasjon (.msi)

I bedriftsmiljøer er .msi-installereren den foretrukne installasjonspakken. Dette skyldes hovedsakelig frakoblet og ekstern distribusjon som tar i bruk diverse verktøy, som ESET PROTECT On-Prem.

Last ned 64-biters
Last ned 32-biters

Kommandolinjeinstallasjon

ESET Endpoint Antivirus kan installeres lokalt ved bruk av kommandolinje eller ekstern bruk av en klientoppgave fra ESET PROTECT On-Prem.

N/A

Distribusjon ved bruk av GPO eller SCCM

Bruk administrasjonsverktøy som GPO eller SCCM for å distribuere ESET Management Agent og ESET Endpoint Antivirus til klientarbeidsstasjoner.

N/A

Distribusjon ved bruk av RMM-verktøy

ESET DEM-pluginer for verktøyet Remote Management and Monitoring (RMM) lar deg distribuere ESET Endpoint Antivirus til klientarbeidsstasjoner.

N/A

ESET Endpoint Antivirus er tilgjengelig på mer enn 30 språk.