Netværk

Åbn programmets hovedvindue > Opsætning > Netværk for at konfigurere grundlæggende netværksbeskyttelsesindstillinger eller fejlfinde netværkskommunikation.

Klik på ikonet for til/fra-knappen MODULE_ENABLED for midlertidigt at standse eller slå de enkelte beskyttelsesmoduler fra.

warning

Hvis du slår beskyttelsesmoduler fra, kan det nedsætte computerens beskyttelsesniveau.

Klik på tandhjulsikonet GEAR ud for et beskyttelsesmodul for at få adgang til avancerede indstillinger.

Beskyttelse mod netværksangreb (IDS) – Analyserer indholdet af netværkstrafik og beskytter mod netværksangreb. Trafik, der anses om skadelig, blokeres. ESET Endpoint Antivirus giver dig besked, hvis du opretter forbindelse til et ubeskyttet trådløst netværk eller et netværk med svag beskyttelse.

Botnet-beskyttelse – Opdager hurtigt og præcist malware på systemet.

Løs problemer med blokeret kommunikation – Hjælper dig med at løse problemer med forbindelsen, der skyldes ESET-firewallen. Du kan finde flere oplysninger i guiden Fejlfinding.

Løs problemer med midlertidigt blokerede IP-adresser – Vis en liste over IP-adresser, der er registreret som kilden til angreb og føjet til blacklisten, for at blokere forbindelsen i et bestemt tidsrum.

Vis logfiler – Åbner logfilen til netværksbeskyttelse.

PAGE_EPFW_MAIN_SETTINGS