Interval for tjek af licens

ESET Endpoint Antivirus skal automatisk oprette forbindelse til ESET-licensserverne. Du kan begrænse antallet af forbindelser til ESET-licensserveren i Avanceret opsætning > Værktøjer > Licens. Som standard er Intervalkontrol angivet til Automatisk, og forbindelsen oprettes et par gange i timen. I tilfælde af øget netværkstrafik, kan du ændre Intervaltjek til Begrænset for at reducere overbelastningen. Når Begrænset er valgt, tjekker ESET Endpoint Antivirus kun licensserveren én gang om dagen, eller når computeren genstartes.

important

Hvis indstillingen for Intervaltjek er angivet til Begrænset, kan der gå op til én dag, før alle licensrelaterede ændringer, der udføres via ESET PROTECT HUB/ESET MSP Administrator, træder i kraft i indstillingerne for ESET Endpoint Antivirus.