Онлайн помощ на ESET

Търсене Български
Изберете темата

ESET Endpoint Antivirus

ESET Endpoint Antivirus представлява нов подход към напълно интегрирана защита на компютъра. Най-новата версия на системата за сканиране ESET LiveGrid® използва скорост и прецизност, за да поддържа компютъра ви в безопасност. Резултатът е интелигентна система, която постоянно следи за атаки и злонамерен софтуер, заплашващи компютъра.

ESET Endpoint Antivirus 9 е цялостно решение за защита, създадено в нашите дългосрочни усилия да комбинираме максимална защита и минимално натоварване на системата. Модерните технологии, базирани на изкуствен интелект, са способни да елиминират по съвременен начин проникващите вируси, шпионски софтуер, троянски коне, червеи, рекламен софтуер, комплекти за пълен достъп и други разпространявани в интернет заплахи, без да влошават производителността или да нарушават работата на компютъра.

главното предназначение на ESET Endpoint Antivirus е за употреба в работни станции в бизнес среди.

В раздела Инсталиране можете да намерите помощни теми, разделени в няколко глави и подглави с цел по-добра ориентиране и информиране, включително Изтегляне, Инсталиране и Активиране.

Използването на ESET Endpoint Antivirus заедно с ESET PROTECT в корпоративна среда ви позволява лесно да управлявате всякакъв брой клиентски работни станции, да прилагате правила, да следите откриванията и да конфигурирате отдалечено клиенти от всеки компютър в мрежата.

Главата Често срещани въпроси описва повечето често задавани въпроси и срещани проблеми.


Функции и ползи

Нов потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс в тази версия е значително променен и опростен въз основа на резултати от тестването на използваемостта. Всички фрази и известия в графичния потребителски интерфейс бяха внимателно ревизирани и интерфейсът вече предоставя поддръжка за езици с писане от дясно наляво, като например иврит и арабски. Онлайн помощта вече е интегрирана в ESET Endpoint Antivirus и предлага динамично обновявано съдържание за поддръжка.

Тъмен режим

Разширение, което ви помага бързо да превключите екрана на тъмна тема. Можете да изберете предпочитаната от вас цветова схема в Елементи на потребителския интерфейс.

Защитата от вируси и шпионски софтуер

Съвременен начин за откриване и почистване на повечето известни и неизвестни вируси, червеи, троянски коне и комплекти за пълен достъп. Разширени евристични методи обозначават дори непознат до момента злонамерен софтуер, като така ви защитават от непознати заплахи и ги неутрализират, преди да са навредили. Защита на уеб достъпа и Антифишинг работи, като проследява комуникацията между уеб браузъри и отдалечени сървъри (включително SSL). „Защита на имейл клиенти“ предоставя контрол на имейл съобщенията, получени чрез POP3(S) и IMAP(S) протоколи.

Редовно обновяване

Редовното обновяване на системата за откриване (по-рано известна като "база данни със сигнатури за вируси") и модулите на програмата е най-добрият начин да осигурите максимално ниво на защита на вашия компютър.

ESET LiveGrid®
(Репутация в облака)

Вие можете да проверявате репутацията на изпълняваните процеси и файлове директно от ESET Endpoint Antivirus.

Отдалечено управление

ESET PROTECT ви позволява да управлявате продукти на ESET на работни станции, сървъри и мобилни устройства в мрежова среда от едно централизирано местоположение. С помощта на уеб конзолата на ESET PROTECT (уеб конзола на ESET PROTECT) можете да разполагате решения на ESET, да управлявате задачи, да прилагате правила за защита, да наблюдавате състоянието на системата и да реагирате бързо при проблеми или заплахи на отдалечени компютри.

Защита от мрежови атаки

Анализира съдържанието на мрежовия трафик и защитава от мрежови атаки. Трафикът, който бъде счетен за вреден, ще бъде блокиран.

Уеб контрол (само за ESET Endpoint Security)

„Уеб контрол“ ви позволява да блокирате уеб страници, които може да съдържат потенциално неприлично съдържание. Освен това служителите или системните администратори могат да забранят достъпа до повече от 27 предварително определени категории уеб сайтове и над 140 подкатегории.