Web en e-mail

Internetconnectiviteit is een standaardfunctie van een pc, maar ook het belangrijkste medium voor het overbrengen van kwaadaardige code. Open het hoofdprogrammavenster > Instellingen > Web en e-mail om ESET Endpoint Antivirus-functies te configureren voor sterkere internetbeveiliging.

Als u afzonderlijke beveiligingsmodules wilt pauzeren of uitschakelen, klikt u op het pictogram van de schakelaar MODULE_ENABLED.

warning

Het uitschakelen van beveiligingsmodules kan het beveiligingsniveau van uw computer verlagen.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Klik op het tandwielpictogram GEAR_black naast een beveiligingsmodule om geavanceerde instellingen voor die module te openen.

Beveiliging van webtoegang scant HTTP/HTTPS-communicatie op malware en phishing. Beveiliging van webtoegang mag alleen worden uitgeschakeld voor het oplossen van problemen.

Anti-phishing biedt u de mogelijkheid webpagina's te blokkeren waarvan bekend is dat deze voor phishingdoeleinden worden gebruikt. Wij adviseren u dringend alle opties van Anti-phishing ingeschakeld te laten.

Een phishingsite rapporteren: meld een phishing-/schadelijke website aan ESET voor analyse.

note

Wanneer u een website naar ESET verstuurt, moet deze aan de volgende criteria voldoen:

Beveiliging van e-mailclient biedt beheer van e-mailcommunicatie die wordt ontvangen via het POP3(S)-protocol en IMAP(S)-protocol. Met behulp van de plug-in voor uw e-mailclient biedt ESET Endpoint Antivirus controle over alle communicatie via de e-mailclient.