Postvakbeveiliging

Door integratie van ESET Endpoint Antivirus met uw Postvak verhoogt u het niveau van actieve beveiliging tegen schadelijke code in e-mailberichten.

Als u Postvakbeveiliging wilt configureren, opent u Geavanceerde instellingen > Beveiliging > Beveiliging van e-mailclient > Postvakbeveiliging.

E-mailbeveiliging met plug-ins van client inschakelen: indien uitgeschakeld, is beveiliging door plug-ins van e-mailclients uitgeschakeld.

Selecteer te scannen e-mails:

• Ontvangen e-mail
  • Verzonden e-mail
  • Gelezen e-mail
  • Gewijzigde e-mail

note

Wij raden aan E-mailbeveiliging met plug-ins van client inschakelen ingeschakeld te houden. Zelfs als de integratie niet is ingeschakeld of niet functioneel is, wordt e-mailcommunicatie toch beveiligd door Beveiliging van e-mailverkeer (IMAP/IMAPS en POP3/POP3S).

Integraties: hiermee kunt u postvakbeveiliging integreren in uw e-mailclient. Zie Integraties voor meer informatie.

Reactie: hiermee kunt u de verwerking van spamberichten aanpassen. Zie Reactie voor meer informatie.