Microsoft Outlook-werkbalk

Microsoft Outlook-beveiliging werkt als een plug-inmodule. Wanneer ESET Endpoint Antivirus is geïnstalleerd, wordt deze werkbalk met de opties voor Antivirusbeveiliging  toegevoegd aan Microsoft Outlook:

ESET Endpoint Antivirus: dubbelklik op het pictogram om het hoofdvenster van ESET Endpoint Antivirus te openen.

Berichten opnieuw scannen: klik hierop om e-mail handmatig te controleren. U kunt aangeven welke berichten u wilt controleren en u kunt ontvangen e-mail nogmaals scannen. Zie Postvakbeveiliging voor meer informatie.

Scannerinstellingen: hiermee worden instellingsopties voor postvakbeveiliging weergegeven.