Installasjon (.exe)

Når du har startet installasjonsprogrammet fører installasjonsveiviseren deg gjennom installasjonsprosessen.

important

Forsikre deg om at ingen andre virusprogrammer er installert på datamaskinen. Hvis to eller flere virusbeskyttelsesløsninger installeres på samme datamaskin, kan de komme i konflikt med hverandre. Vi anbefaler at du avinstallerer andre virusprogrammer på systemet. Du finner en liste over avinstalleringsverktøy for vanlige antivirusprogrammer i vår kunnskapsbaseartikkel (tilgjengelig på engelsk og flere andre språk).

INSTALLATION_WELCOME

1. Velg preferansene dine for disse funksjonene, les lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, og klikk på Fortsett, eller klikk på Tillat alle og fortsett for å aktivere alle funksjonene:

note

Ved å klikke på Fortsett eller Tillat alle og fortsett godtar du lisensavtalen for sluttbrukere samt personvernerklæringen. Du kan installere ESET Endpoint Antivirus til en spesifikk mappe ved å klikke på Endre installasjonsmappe.

INSTALLATION_EULA

1. Etter at installasjonen er fullført bes du om å aktivere ESET Endpoint Antivirus.