Logg på ESET Business Account

Sikkerhetsadmin-kontoen er en konto som ble opprettet på ESET Business Account portalen med din/ditt e-postadresse og passord, som er i stand til å se alle setegodkjenninger. En Sikkerhetsadmin-konto lar deg administrere flere lisenser. Hvis du ikke har en sikkerhetsadmin-konto, klikker du på Opprett konto. Du vil da bli omdirigert til nettsiden ESET Business Account hvor du kan registrere deg med brukernavn og passord.

Hvis du har glemt passordet ditt, klikk på Jeg har glemt passordet mitt, og du omdirigeres til ESET Business Account-portalen. Skriv inn e-postadressen din og klikk på Logg på for å bekrefte. Etter at du har gjort dette vil du motta en melding med instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet ditt.