Netværksgodkendelse – Serverkonfiguration

Godkendelsesprocessen kan udføres af enhver computer/server, der har forbindelse til det netværk, der skal godkendes. Programmet til ESET-godkendelsesserver skal installeres til godkendelse på en computer/server, der altid er adgang til, når en klient forsøger at oprette forbindelse til netværket. Installationsfilen til ESET-godkendelsesserverprogrammet kan hentes på ESET's websted.

Når du har installeret ESET-godkendelsesserverprogrammet, vises en dialogboks (du får adgang til programmet ved at klikke på Start > Programmer > ESET > ESET-godkendelsesserver).

Konfigurerer godkendelsesserveren ved at indtaste godkendelseszonens navn, serverens lytteport (standard er 80) samt den placering, hvor offentlige og private nøglepar gemmes. Generer så den offentlige og private nøgle, som bruges i godkendelsesprocessen. Den private nøgle forbliver på serveren, mens den offentlige nøgle skal importeres på klientsiden i sektionen Netværksgodkendelse, når et netværk konfigureres i opsætningen af firewallen.