Konfigurationszoner

En zone er en samling netværksadresser, der opretter én logisk gruppe af IP-adresser, hvilket er nyttigt, når du skal genbruge det samme sæt adresser i flere regler. Hver adresse i en given gruppe er knyttet til lignende regler, der er defineret centralt for hele gruppen. Et eksempel på en sådan gruppe er en zone, der er tillid til. En zone, der er tillid til, repræsenterer en gruppe netværksadresser, som ikke på nogen måde blokeres af firewallen.

Sådan tilføjer du en zone, der er tillid til:

1. Åbn Avanceret opsætning (F5) > Netværksbeskyttelse > Basis > Zoner.
  2. Klik på Rediger ud for Zoner.
  3. Klik på Tilføj, skriv et navn og en beskrivelse til zonen, og skriv en fjern-IP-adresse i Adresse på fjerncomputer (IPv4, IPv6, område, maske).
  4. Klik på OK.

Du kan finde flere oplysninger i Firewallzoner.