Opdatering

Regelmæssige opdatering af ESET Cyber Security Pro er nødvendigt for at bevare det maksimale sikkerhedsniveau. Opdateringsmodulet sikrer, at programmet altid er opdateret, ved at overføre de seneste registreringsmoduler.

Ved at klikke på Opdater i hovedmenuen kan du finde den aktuelle opdateringsstatus for ESET Cyber Security Pro, herunder dato og tidspunkt for den sidst gennemførte opdatering, og om en opdatering er nødvendig. Du kan starte opdateringsprocessen manuelt ved at klikke på Opdater moduler.

Når opdateringen er overført korrekt, vises under normale omstændigheder meddelelsen Det er ikke nødvendigt at opdatere modulerne – de er allerede opdateret. i vinduet Opdater. Hvis modulerne ikke kan opdateres, anbefales det, at du kontrollerer opdateringsindstillingerne – den mest almindelige årsag til denne fejl er forkert indtastede godkendelsesdata (brugernavn og adgangskode) eller forkert konfigurerede forbindelsesindstillinger.

Opdateringsvinduet indeholder også registreringsprogrammets versionsnummer. Versionsnummeret er et link til ESETs webside, der indeholder opdateringsoplysninger om registreringsprogrammet.