Konfiguration af Live Grid

Som standard er ESET Cyber Security Pro konfigureret til at sende mistænkelige filer til detaljeret analyse i ESETs trusselslaboratorium. Hvis du ikke vil sende disse filer automatisk, skal du fjerne markeringen i Send filer.

Hvis du finder en mistænkelig fil, kan du sende den til vores trusselslaboratorium til analyse. Det kan du gøre ved at klikke på Værktøjer > Send prøve til analyse fra programmets hovedvindue. Hvis det er et skadeligt program, føjes dens registrering til en kommende opdatering.

Send anonyme statistikker – ESETs Live Grid Early Warning System indsamler anonymt oplysninger om din computer, som er relateret til trusler, der er registreret for nylig. Disse oplysninger kan indeholde navnet på infiltrationen, dato og klokkeslæt for, hvornår den blev registreret, ESET's sikkerhedsproduktversionen, versionen på dit operativsystem og indstillingen for placering. Disse statistikker leveres normalt til ESETs servere en eller to gange om dagen.

Udeladelsesfilter – Denne indstilling giver dig mulighed for at udelukke bestemte filtyper fra at blive sendt. Det kan f.eks. være nyttigt at udelukke filer, som kan indeholde fortrolige oplysninger som f.eks. dokumenter eller regneark. De mest almindelige filtyper udelukkes som standard (.doc, .rtf osv.). Du kan tilføje filtyper til listen over udeladte filer.

Kontakt-e-mail (valgfrit) – Din e-mailadresse bruges, hvis der skal bruges flere oplysninger til analysen. Bemærk, at du ikke vil modtage svar fra ESET, medmindre der kræves flere oplysninger.