Firewall

Firewallen styrer al netværkstrafik til og fra systemet ved at tillade eller afvise de enkelte netværksforbindelser afhængigt af angivne filtreringsregler. Den beskytter mod angreb fra fjerncomputere og aktiverer blokering af visse tjenester. Den leverer også antivirusbeskyttelse for HTTP-, POP3- og IMAP-protokoller.

important

Scanningsundtagelser

ESET Cyber Security Pro scanner ikke de krypterede protokoller HTTPS, POP3S og IMAPS.

Du kan konfigurere firewallen under Opsætning > Firewall. Her kan du justere filtreringstilstanden, regler og detaljerede indstillinger. Du får også adgang til mere detaljerede indstillinger for programmet herfra.

Hvis du ændrer Bloker al netværkstrafik: afbryd forbindelsen til netværk til AKTIVERET, blokerer firewallen al indgående og udgående kommunikation. Brug kun denne indstilling, hvis du har mistanke om en kritisk sikkerhedsrisiko, der kræver, at systemet afbrydes fra netværket.