Anti-Phishing

Udtrykket phishing defineres som en kriminel aktivitet, der anvender social engineering (manipulation af brugere for at opnå fortrolige oplysninger). Phishing bruges ofte til at få adgang til følsomme oplysninger, f.eks. bankkontonumre, kreditkortnumre, pinkoder eller brugernavne og adgangskoder.

Vi anbefaler, at du lader Anti-Phishing være aktiveret (Opsætning > Angiv programpræferencer... > Anti-Phishing-beskyttelse). Alle potentielle phishingangreb, der stammer fra skadelige websteder eller domæner, blokeres, og der vises en advarsel med oplysninger om angrebet.