Nyheter i version 6

ESET Cyber Security Pro version 6 innehåller följande uppdateringar och förbättringar:

Stöd för 64-bitarsarkitektur

Skydd mot nätfiske – förhindrar att falska webbplatser som maskerats som tillförlitliga webbplatser får tillgång till din personliga information

Systemuppdateringar – ESET Cyber Security Pro version 6 innehåller olika korrigeringar och förbättringar, inklusive meddelanden om uppdateringar av operativsystem. Mer information om detta finns i avsnittet Systemuppdateringar.

Skyddsstatusar – döljer meddelanden från skärmen Skyddsstatus (t.ex. E-postskydd inaktiverat eller Omstart av datorn krävs)

Media som ska genomsökas – vissa medietyper kan undantas från realtidsskyddet (lokala enheter, flyttbara medier och nätverksmedier)

Nätverksanslutningar – visar nätverksanslutningar på datorn och kan användas för att skapa regler för dessa anslutningar.

Ytterligare information om de nya funktionerna i ESET Cyber Security Pro finns i följande artikel i ESET:s kunskapsbas: