Installation

Stäng alla öppna program på datorn innan du startar installationen. ESET Cyber Security Pro innehåller komponenter som kan komma i konflikt med andra antivirusprogram som redan är installerade på datorn. ESET rekommenderar starkt att du tar bort andra antivirusprogram för att undvika potentiella problem.

Gör något av följande för att starta installationsguiden:

Om du installerar från en fil som hämtats från ESET:s webbplats öppnar du filen och dubbelklickar på symbolen Installera.

Om du installerar från en installations-CD/DVD sätter du in den i datorn, öppnar den från skrivbordet eller Finder-fönstret och dubbelklickar på symbolen Installera.

INSTALL_PACKAGE

Installationsguiden leder dig genom den grundläggande installationen. Under installationens första del söker installationsprogrammet automatiskt online efter den senaste produktversionen. Om en nyare version hittas kan du välja att hämta den senaste versionen innan installationen fortsätter.

När du godkänt licensavtalet för slutanvändare väljer du det ena av följande installationslägen:

Typisk installation

Anpassad installation