Brandväggszoner

En zon representerar en samling nätverksadresser som skapar en logisk grupp. Varje adress i en grupp tilldelas konsekvent liknande regler som definierats centralt för hela gruppen.

Dessa zoner går att skapa genom att klicka på Lägg till.... Ange ett Namn och Beskrivning (valfritt) för zonen, välj en profil till vilken denna zon ska tillhöra och lägg till en IPv4/IPv6-adress, adressområde, undernät, Wi-Fi-nätverk eller ett gränssnitt.