Undantag

Ett filändelse är den del av filnamnet som kommer efter punkten. Filändelsen definierar filens typ och innehåll. I det här avsnittet av ThreatSense parameterinställningar går det att definiera vilken typ av filer som ska genomsökas.

Som standard genomsöks alla filer oavsett ändelse. Det går att lägga till valfritt filändelse i listan över filer som undantas från genomsökning. Med knapparna plus och minus går det att aktivera eller inaktivera genomsökning av filer med vissa ändelser.

Det är ibland nödvändigt att undanta vissa filtyper från genomsökning om de hindrar att programmet fungerar normalt. Vi rekommenderar till exempel att undanta filändelserna log, cfg och tmp. Det korrekta formatet för att ange filändelserna är:

log

cfg

tmp