Genomsökningsprofiler

Det går att spara genomsökningsinställningarna för framtida genomsökning. Vi rekommenderar att du skapar en profil (med olika genomsökningsobjekt, genomsökningsmetoder och andra parametrar) för varje regelbunden genomsökning.

Skapa en ny profil från huvudmenyn genom att klicka på Inställningar > Ange programinställningar... (eller tryck på cmd+, > Genomsökning av datorn och klicka på Redigera... intill listan med aktuella profiler.

PROFILE_MANAGER

Skapa en genomsökningsprofil som motsvarar dina behov med hjälp av avsnittet Parameterinställningar för ThreatSense-motorn som innehåller en beskrivning av varje parameter i genomsökningsinställningen.

Exempel: Anta att du vill skapa en egen genomsökningsprofil och en smart genomsökning är delvis lämplig, men du vill inte genomsöka internt packade filer eller potentiellt farliga program och dessutom vill du använda strikt rensning. Skriv in profilnamnet i fönstret Lista med profiler för skanner på begäran, klicka på knappen Lägg till och bekräfta genom att klicka på OK. Justera sedan parametrarna så att de motsvarar dina behov genom att ställa in ThreatSense-motorn och Genomsökningsobjekt.

Om du vill stänga av operativsystemet och stänga av datorn när genomsökningen är klar väljer du alternativet Avstängning efter genomsökning.