Genomsökning av datorn

Om du misstänker att datorn är infekterad (den uppför sig onormalt), kör en Smart genomsökning och identifiera eventuella infiltreringar. För maximalt skydd är det viktigt att genomsökningar av datorn inte endast utförs vid misstänkt infektion, utan att de utförs regelbundet som en del av rutinåtgärderna för säkerhet. Regelbunden genomsökning kan identifiera infiltrationer som inte identifierades av realtidsskannern när de sparades på disken. Detta kan inträffa om realtidsskannern var inaktiverad vid infektionstillfället eller om detekteringsmodulerna inte är uppdaterade.

Vi rekommenderar att utföra en genomsökning av datorn på begäran minst en eller två gånger i månaden. Det går att konfigurera genomsökning som en schemalagd aktivitet i Verktyg > Schemaläggaren.

SCANNER_MAIN