Tillåta fullständig diskåtkomst

I macOS 10.14 får du meddelandet Datorn skyddas delvis från ESET Cyber Security Pro. Om du vill komma åt alla funktioner i ESET Cyber Security Pro behöver du tillåta fullständig diskåtkomst till ESET Cyber Security Pro.

1.Klicka på Öppna systeminställningar i varningsdialogrutan.

2.Klicka på låsikonen längst ned till vänster om du vill tillåta ändringar i inställningsfönstret.

3.Använd ditt Touch ID eller klicka på Använd lösenord och skriv ditt användarnamn och lösenord. Klicka sedan på Lås upp.

4.Välj ESET Cyber Security Pro.app i listan.

5.Ett meddelande om omstart av ESET Cyber Security Pro visas. Klicka på Senare.

6.Välj ESET Skydd av filsystemet i realtid i listan.

important

ESET Skydd av filsystemet i realtid saknas

Om alternativet Skydd av filsystemet i realtid inte finns med i listan behöver du tillåta systemtillägg för ESET-produkten.

7.Klicka på Starta igen i varningsdialogrutan för ESET Cyber Security Pro eller starta om datorn. Mer detaljerad information finns i vår artikel i kunskapsbasen.