Web- en e-mailbeveiliging

Klik op Instellingen > Web en e-mail om toegang te krijgen tot Web- en e-mailbeveiliging in het hoofdvenster. Van hieruit hebt u ook toegang tot de gedetailleerde instellingen voor elke module door te klikken op Instellen....

Beveiliging van webtoegang: bewaakt HTTP-communicatie tussen webbrowsers en externe servers.

Beveiliging van e-mailclient: biedt controle van e-mailcommunicatie die wordt ontvangen via het POP3- en IMAP-protocol.

Antiphishing-beveiliging: blokkeert potentiële phishing-aanvallen afkomstig van websites of uit domeinen.

important

Scanuitzonderingen

ESET Cyber Security Pro scant niet de versleutelde protocollen HTTPS, POP3S en IMAPS.