Beveiliging bij het opstarten

Met Opstartbestanden controleren worden bestanden automatisch gescand bij het opstarten van het systeem. Deze scan wordt standaard regelmatig als een geplande taak uitgevoerd nadat de gebruiker zich heeft aangemeld of na een update van de detectiemodules. Voor het wijzigen van de parameterinstellingen voor de ThreatSense-engine die van toepassing zijn op het scannen bij het opstarten, klikt u op de knop Instellen. Meer informatie over het instellen van de ThreatSense-engine vindt u in deze sectie.