Scandoelen

In de boomstructuur met scandoelen kunt u bestanden en mappen selecteren de u op virussen wilt scannen. Mappen kunnen ook worden geselecteerd aan de hand van de instellingen van een profiel.

Een scandoel kan nader worden gespecificeerd door het pad naar de map met het bestand of de bestanden die u wilt opnemen in de scan in te voeren. Selecteer doelen in de boomstructuur met alle mappen die beschikbaar zijn op de computer door het selectievakje bij de bijbehorende bestanden of mappen in te schakelen.