Antiphishing

De term phishing verwijst naar een criminele activiteit waarbij gebruik wordt gemaakt van 'sociale engineering'. Hierbij worden gebruikers gemanipuleerd met als doel het verkrijgen van vertrouwelijke informatie. Met phishing wordt vaak geprobeerd toegang te krijgen tot gevoelige gegevens zoals bankrekeningnummers, creditcardnummers, pincodes of gebruikersnamen en wachtwoorden.

Wij raden u aan om Antiphishing ingeschakeld te laten (Instellingen > Voorkeuren voor toepassing opgeven... > Antiphishing-beveiliging). Alle potentiële phishingaanvallen die afkomstig zijn van gevaarlijke websites of domeinen, worden geblokkeerd en er wordt een waarschuwing weergegeven die u op de hoogte stelt van de aanval.