Netwerkverbindingen

Netwerkverbindingen is een lijst met actieve netwerkverbindingen op uw computer. ESET Cyber Security Pro biedt uitvoerige informatie over elke verbinding en de mogelijkheid om een regel te maken voor blokkering van deze verbindingen.

Een blokkeringsregel maken voor deze verbinding

Met ESET Cyber Security Pro kunt u een blokkeringsregel maken voor elke verbinding in de beheerfunctie Netwerkverbindingen. U kunt een blokkeringsregel maken door met de rechtermuisknop te klikken op de verbinding en Blokkeringsregel maken voor deze verbinding te selecteren.

1.Selecteer het Profiel van de verbinding waarvoor u de regel wilt maken en typ de naam van de regel. Selecteer de toepassing waarvoor u de regel wilt laten gelden of schakel het selectievakje in om de regel voor alle toepassingen te laten gelden.

2.Selecteer een actie voor elke verbinding: weiger de verbinding (blokkeren) of sta de verbinding toe. Selecteer de communicatierichting waarvoor de regel moet gelden. U kunt een logboekbestand maken voor de regel door op Logboekregel te klikken.

3.Selecteer het verbindingsprotocol en de poorttypen. Selecteer de servicepoort of geef een reeks poorten op in de volgende indeling: van-tot.

4.Selecteer het doel en geef de informatie in de vereiste velden op, afhankelijk van uw doel.