Live Grid

Varslingssystemet Live Grid holder ESET kontinuerlig og umiddelbart oppdatert om nye infiltrasjoner. Toveisvarslingssystemet Live Grid har én hensikt: å forbedre beskyttelsen vi kan tilby deg. Den beste metoden for å sikre at vi ser nye trusler så snart de vises, er å "koble oss" til så mange av våre kunder som mulig og bruke dem som trusselspeidere. Du har to alternativer:

1.Du kan velge å ikke aktivere varslingssystemet Live Grid. Du vil ikke miste funksjonalitet i programvaren, og du vil fortsatt motta den beste beskyttelsen vi tilbyr.

2.Du kan konfigurere varslingssystemet Live Grid til å sende inn anonym informasjon om nye trusler og hvor den nye trusselkoden ligger. Denne informasjonen kan sendes til ESET for detaljert analyse. ESET undersøker disse truslene for å kunne oppdatere deteksjonsmotoren og forbedre programmets evne til å oppdage trusler.

Varslingssystemet Live Grid vil samle inn informasjon om datamaskinen din som er relatert til nyoppdagede trusler. Denne informasjon kan inneholde en prøve eller en kopi av filen som trusselen ble oppdaget i, banen til den filen, filnavnet, dato og tidspunkt, prosessen som trusselen viste seg i på datamaskinen og informasjon om datamaskinens operativsystem.

Selv om det er en mulighet for at dette noen ganger kan overføre noe informasjon om deg eller datamaskinen (brukernavn i mappebaner osv.) til ESETs trussellaboratorium, blir ikke denne informasjonen brukt til andre formål enn å hjelpe oss med å reagere på nye trusler så raskt som mulig.

For få tilgang til Live Grid-oppsett, klikker du Oppsett > Angi programinnstillinger (eller trykker cmd+,) > Live Grid. Velg Aktiver varslingssystemet Live Grid for å aktivere Live Grid. Klikk deretter Oppsett ... ved siden av Avanserte innstillinger.