Nettverkstilkoblinger

Nettverkstilkoblinger er en liste over aktive nettverkstilkoblinger i datamaskinen din. ESET Cyber Security Pro gir detaljert informasjon om hver forbindelse og lar deg opprette en regel for å blokkere disse tilkoblingene.

Opprett blokkeringsregel for denne tilkoblingen

ESET Cyber Security Pro lar deg lage blokkeringsregel for hver tilkobling i Nettverksforbindelser-administratoren. Du kan opprett blokkeringsregel ved å høyreklikke tilkoblingen og velge Opprett blokkeringsregel for denne tilkoblingen.

1.Velg forbindelse-profil du vil opprette regelen for, og skriv navnet på regelen. Velg programmet regelen skal gjelde for, eller velg avmerkingsboksen for å gjøre regelen gjeldende for alle programmer.

2.Velg en handling for tilkoblingen, enten for å nekte (blokkere) tilkoblingen eller tillate den. Velg hvilken kommunikasjonsretning regelen gjelder for. Du kan opprette en loggfil for regelen ved å klikke Logg regel.

3.Velg tilkoblingsprotokoll og porttyper. Velg port for tjeneste, eller spesifiser portområde (format: fra-til).

4.Velg destinasjonen og skriv inn informasjonen i ønsket felt, avhengig av destinasjonen.