Sende inn fil fra karantene

Hvis du har lagt en mistenkelig fil som ikke ble gjenkjent av programmet, i karantene, eller hvis en fil ved en feil ble evaluert som infisert (f.eks. ved heuristisk analyse av koden) og deretter lagt i karantene, ber vi deg om å sende filen til ESETs trussellaboratorium. Når du skal sende inn en fil som ligger i karantene, klikker du CTRL+ på filen og velger Send inn for analyse fra hurtigmenyen.